Renovatie- en Glasbedrijf

Diensten

Mooier, veiliger en comfortabeler wonen

Mooier, veiliger en comfortabeler wonen

Uw woonwensen veranderen, en dankzij Renovatie- en Glasbedrijf Sjacco van Beuningen verandert uw woning mee. Breid uit met een dakkapel of aanbouw, of verfraai uw tuin met een overkapping. Bij ons is alles mogelijk!

Wilt u er warmpjes bijzitten? Vervang dan uw ruiten voor isolatieglas.

Gevelbekleding

Zijn de overstekken, boeiboorden en topgevel van uw woning versleten? Vervanging is lang niet altijd de beste oplossing. Wij zijn gespecialiseerd in het herbekleden van uw gevel met duurzame materialen, zoals Keralit. Gevelbekleding van Keralit is onderhoudsarm, hoogwaardig en niet van hout te onderscheiden. Het materiaal is leverbaar in diverse uitvoeringen en kleuren. Het mooiste is dat u het materiaal nooit hoeft te schilderen!

Gevelbekleding

Dakkapellen

Zo, nu kunt u wel rechtop staan. Een dakkapel biedt u al snel heel wat extra ruimte op zolder. Onze dakkapellen zijn volledig geïsoleerd en onderhoudsarm. Wij leveren dakkapellen met een solide kunststof kozijn, met draai-kiepramen en bijpassende vliegenhorren. De buitenzijde wordt afgewerkt met gevelpanelen van Keralit. Ook voor renovatie van een bestaande, verouderde dakkapel bieden wij de meest duurzame oplossing.

Neem contact op

Kitwerk

Is het meubilair en sanitair van uw badkamer nog mooi, maar zijn de kitranden aangetast door vocht of schimmel? Dan zorgt wij graag voor nieuw, duurzaam kitwerk. Tegenwoordig is kit in veel meer kleuren leverbaar dan alleen wit of grijs. Kies een kleur die bij het sanitair past, zodat de kitlaag bijna niet meer opvalt. We werken met materialen die elastisch, schimmelwerend, kleurvast, UV- en weersbestendig en vrij van oplosmiddelen en zuur zijn. Daardoor gaat het kitwerk extra lang mee.

Kitwerk
Timmerwerk

Timmerwerk

Wij zijn ontzettend handig met hout en een hamer. Wij voeren alle denkbare timmerklussen uit. Denk bijvoorbeeld aan het maken van nieuwe deuren, luiken, lambrisering, hekken, erfafscheidingen, tuinhuisjes, serres en veranda’s. Maar ook voor houtwerk binnenshuis steken wij graag de handen uit de mouwen. Om tot het mooiste resultaat te komen, kiezen wij voor hardhout. Dat geeft de mooiste uitstraling en gaat bovendien lang mee.

Neem contact op

Overkappingen

Een eigen tuin is heerlijk! Hier kunt u loungen, koken, barbecueën, relaxen of werken. Maar wat als de zon te fel wordt, of er een regenbui dreigt? Dan hoeft u heus niet alle spullen naar binnen te verhuizen. Met een permanente overkapping zit u nog vaker droog en comfortabel in uw tuin. Kiest u voor een houten of aluminium constructie? Het is maar net wat u het meeste aanspreekt.

Bekijk onze projecten
Nieuwbouw

Nieuwbouw

Heeft u bouw- of verbouwplannen? Dan zorgen wij voor de uitvoering. We leveren kozijnen, deuren, ramen en andere materialen. Daarna wordt alles desgewenst voor u geplaatst. Bij deze grote klussen denken we met u mee over de handigste en meest duurzame oplossing. Zo kunt u nog jarenlang van het resultaat genieten.

Renovatie of vervanging van verouderde kozijnen

Verouderde kozijnen laten tocht en zelfs vocht door. Dat is onprettig en slecht voor uw woning. We renoveren of vervangen ze. Daarnaast voeren we aanpassingen uit. Wij plaatsen hardhouten of kunststof kozijnen voor u op maat. We werken al ruim 15 jaar met kwaliteitsproducten van dezelfde leveranciers.

Houten kozijnen

Kozijnen van hout hebben een natuurlijke uitstraling. Ze worden gemaakt in verschillende stijlen. Modern en strak of klassiek met gedetailleerde bewerkingen. U stemt de uitstraling van uw kozijnen af op de stijl van uw huis. Andere voordelen van houten kozijnen zijn onder andere:

  • U kunt ze altijd overschilderen in een andere kleur.
  • De isolatiewaarde van hout is hoger dan die van aluminium of kunststof kozijnen.
  • Beschadigingen kunnen we vaak gemakkelijk herstellen.
  • Omdat we een houten kozijn eenvoudig passend kunnen maken, is het ook ideaal voor renovatiewerkzaamheden.

Kunststof kozijnen

Schuren en schilderen. Niet uw hobby. Kunststof kozijnen zijn vrij van groot onderhoud zoals schilderwerk. Bovendien reinigt u de raam- en deursystemen snel en eenvoudig. En ze zijn 100% recyclebaar.

Neem contact op

Noodreparatie van een gebroken ruit

Een gebroken ruit is altijd vervelend. U loopt risico op inbraken, maar ook op invallende regen. Daarom staan wij direct voor u klaar om noodreparaties uit te voeren. Het raam of de deur voorzien we in eerste instantie van een noodruit of een houten plaat. Daarna bestellen we de nieuwe ruit en plaatsen deze direct zodra hij binnen is.

Vervanging van ramen

Dubbelglas of isolatieglas isoleert veel beter dan enkel glas. We leveren onder meer HR+ en HR++ ruiten. De overstap naar dubbelglas is vaak de beste energiebesparende maatregel die u kunt nemen. Met dubbelglas kunt u stevig besparen op uw stookkosten, waardoor de investering zich vaak snel terugverdient.

Ook als uw ramen en kozijnen nog niet aan vervanging toe zijn, kan het interessant zijn om enkel glas te laten vervangen door isolerend glas. Dubbele beglazing verhoogt het wooncomfort en werkt inbraakwerend.

We leveren ook ruiten in diverse decoratieve uitvoeringen, zoals confrontatieglas, spiegelglas, veiligheidsglas en draadglas. De nieuwste innovatie is isolatieglas met ingebouwde jaloezieën. U hoeft dus nooit meer lamellen schoon te maken. De onderdelen zijn daarnaast leverbaar in diverse kleuren.

Sloten voor ramen en deuren

Uit onderzoek blijkt dat inbrekers vaak overdag hun slag slaan als er niemand thuis is. Sinds dubbele beglazing de standaard is, is het ingeslagen ruitje geen onderdeel meer van de tactiek van inbrekers. De moderne inbreker richt zich vooral op onbeveiligde vensters en balkondeuren. Deze krijgen ze vaak al open met een simpele schroevendraaier. Wij vervangen uw sloten en raamsluitingen door de gecertificeerde producten van HMB.

Wij monteren:

  • Meerpuntssluitingen voor uw ramen
  • Meerpuntssluitingen met veiligheidscilinder voor uw deuren
  • Veiligheidsbeslag

 

Noodreparatie van een gebroken ruit

Wilt u meer weten?

Heeft u toch nog vragen over onze diensten of wilt u graag een vrijblijvende offerte ontvangen? Neem dan gerust contact met ons op, wij zijn u graag van dienst!

Neem contact op

Wilt u

MEER INFORMATIE

Neem contact op

Vraag offerte aan!

Sinds 2008 zijn wij al bezig met renovatie en onderhoud. Neem contact met ons op voor meer informatie en/of een vrijblijvende concurrerende offerte. Wij hebben altijd voldoende capaciteit voor nieuwe opdrachten.

Openingstijden

Maandag 07:00 - 16:00
Dinsdag 07:00 - 16:00
Woensdag 07:00 - 16:00
Donderdag 07:00 - 16:00
Vrijdag 07:00 - 16:00

Sitemap